Člen Sítě přidružených škol

Projekt Inkluzivní vzdělávání na základních školách v Příbrami

Projekty financované EU - logo

Projekt je zaměřen na podporu rovného přístupu ke kvalitnímu vzdělávání dětí a žáků základních škol ze socioekonomicky znevýhodněného a kulturně odlišného prostředí na území města Příbrami. Cíl projektu bude naplněn realizací dvou hlavních témat projektu: prevence školního neúspěchu a rozvoj pedagogických pracovníků ZŠ.

Projekt bude realizován po dobu 36 měsíců – od 1. 9. 2016 ve spolupráci s partnery projektu a finančním příspěvkem – ZŠ a Centrem sociálních a zdravotních služeb města Příbram.

V rámci projektu na naší škole působí školní asistentka Naděžda Holubová a školní psycholog PhDr. Zdeněk Stočes.

Tento projekt je spolufinancován EU.

Projekt INKLUZIVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ V PŘÍBRAMI – 2. ETAPA

Cílem 2. etapy projektu, která navazuje na úspěšně realizovanou 1. etapu, je vytvoření systému na podporu vzdělávání sociálně znevýhodněných dětí ve městě Příbram, a to prostřednictvím posílení personální a finanční kapacity partnerů zapojených do projektu – 7 základních a 4 mateřských škol. V rámci projektu bude zkušeným realizačním týmem města a odbornými pracovníky partnerů realizována široká paleta 13 typových aktivit/podaktivit dle výzvy. Projekt je realizován  od 1. září 2019 po dobu 36 měsíců.