Pondělí 13. 2. 2023
- Polévka: pucíková 1,3,7,9
- Oběd 1: zbojnická hovězí pečeně, brambor, špenát 1,3,7
- Oběd 2: zapečené těstoviny s masem a brokolicí 1,3,7
- Příloha 1 – ovoce 2 – salát z marinovaného zelí s jablky A:10
- Nápoj: ovocný s příchutí manga, mléko, neslazený čaj
Úterý 14. 2. 2023
- Polévka: zeleninová s drožďovými nočky 1,3,7,9
- Oběd 1: vepřový guláš, cibulka, houskový knedlík 1,3,7
- Oběd 2: cizrnové kari s kuřecím masem, chléb 1,7
- Příloha: ovoce
- Nápoj: šípkový čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Středa 15. 2. 2023
- Polévka: kulajda 1,3,7,9
- Oběd 1: pangasius na másle, bramborová kaše 4,7
- Oběd 2: bramborové placičky, zeleninová obloha, bylinkový dip 3,7,9
- Příloha: 1 – mrkvový salát s hruškami 2 – jablko
- Nápoj: džus, ochucené jahodové mléko, neslazený čaj
Čtvrtek 16. 2. 2023
- Polévka: hovězí s masem a rýží 9
- Oběd 1: dukátové buchtičky s vanilkovým krémem A: 1,3,7
- Oběd 2: boloňské gnocchi, strouhaný sýr. A: 1,3,7,9,12
- Příloha: výběr ovoce
- Nápoj: ovocný čaj – višeň s bezinkou, kakao Nesquik A:7, neslazený čaj
Pátek 17. 2. 2023
- Polévka: z míchaných luštěnin 1,7,9
- Oběd 1: vepřový plátek, hranolky 1,7,10
- Oběd 2: záhorácký závitek, šťouchané brambory 1,7,10
- Příloha: výběr – zelenin.salát s tuňákem A:4,7, jogurt s cereáliemi 1,7
- Nápoj: z černého rybízu s červenou řepou, mléko, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková