Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 30. 5. 2022

  • Polévka: slepičí s tarhoňou 1,7,9
  • Oběd 1: smažený květák, brambor, domácí tatarská omáčka 1,3,7,9,10
  • Oběd 2: pečený africký sumeček se sýrovým přelivem, brambor 4,7
  • Příloha ledový salát
  • Nápoj: ovocný-meruňka, horká čokoláda-pomeranč A:7, neslazený čaj

Úterý 31. 5. 2022

  • Polévka: česneková s bramborem, kroupami a opečeným chlebem 1,7,9
  • Oběd 1: Na přání: vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10
  • Oběd 2: krůtí játra s kapiemi, rýže tří barev 1,7,10
  • Příloha: výběr ovoce
  • Nápoj: jablečný s echinaceou, mléko, neslazený čaj

Středa 1. 6. 2022

  • Polévka: zelná 1,7,9
  • Oběd 1: kuřecí steak na másle, pečené brambory 1,7
  • Příloha: ovocná miska se šlehačkou a čokoládou 1,6,7
  • Nápoj: džus, mléčný koktejl s kokosovou příchutí, neslazený čaj

Čtvrtek 2. 6. 2022

  • Polévka: pucíková 1,3,7,9
  • Oběd 1: vařená uzená krkovička, čočka na kyselo 1,7,9,10
  • Oběd 2: bramborové šišky s cibulkou a pažitkou, červené hl.zelí 1,3,7
  • Příloha: jablko
  • Nápoj: ovocný čaj-divoká višeň, caro-bílá káva A:1,7, neslazený čaj

Pátek 3. 6. 2022

  • Polévka: mrkvová 1,7,9
  • Oběd 1: hovězí roštěná, dušená rýže 1,7,9,10
  • Oběd 2: zapečené celestýnky s masem, sýrem a smetanou 1,3,7
  • Příloha: výběr ovoce
  • Nápoj: ovocný-hruška, ochucené vanilkové mléko, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková