Pondělí: 8.3.
Polévka: vývar s domácími nudlemi A:1,3,7,9
Oběd 1: vepřový řízek v tvarohovém obalu, šťouchaný brambor A:1,3,7
Oběd 2:
Příloha: okurkový salát
Nápoj: džus, mléko, neslazený čaj
Úterý: 9.3.
Polévka: hrachová s opečenou houstičkou A:1,7,9
Oběd 1: dušené hovězí maso na slanině, špecle A:1,3,7,10
Oběd 2:
Příloha: ovoce
Nápoj: voda s citrónem, bílá káva A:1,7, mléko, neslazený čaj
Středa: 10.3.
Polévka: gulášová A:1,7,9
Oběd 1: drůbeží masová směs, bramborové placičky se sýrem A:1,3,7
Oběd 2:
Příloha: salát z červené řepy s ořechy A:7,8
Nápoj: ovocný čaj, mléko, neslazený čaj
Čtvrtek: 11.3.
Polévka: z opražené krupice A:1,7,9
Oběd 1: vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík A:1,3,7
Oběd 2:
Příloha: ovoce
Nápoj: šípkový čaj, caro -káva A:1,7, mléko, neslazený čaj
Pátek: 12.3.
Polévka: boršč A:1,7,9
Oběd 1: plněný zelný list, brambor s pažitkou A:1,3,7
Oběd 2:
Příloha: litý jablkový koláč A:1,3,7,8
Nápoj: čaj – lesní směs, kakao, mléko, neslazený čaj