Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 10. 5. 2021

  • Polévka: rýžová zahuštěná (A: 1,3,7,9)
  • Oběd 1: sekané biftečky s květákem, brambor s pažitkou (A: 1,3,7)
  • Příloha mrkvový salát s jablky
  • Nápoj: pomerančový, čokoládové mléko, mléko, neslazený čaj

Úterý 11. 5. 2021

  • Polévka: vývar s drožďovými nočky a tarhoňou (A: 1,3,7,9)
  • Oběd 1: zbojnická hovězí pečeně, bramborový knedlík, špenát (A: 1,3,7,10)
  • Oběd 2: šoulet s vepřovým masem, okurka (A: 1,10)
  • Příloha: ovoce
  • Nápoj: čaj s medem, bílá káva A:1,7, mléko, neslazený čaj

Středa 12. 5. 2021

  • Polévka: fazolová slovenská (A: 1,7,9)
  • Oběd 1: rybí filé s bylinkovým máslem a sýrem, bramborová kaše (A: 4,7)
  • Příloha: výběr – míchaný zeleninový salát, mandarinkový kompot
  • Nápoj: tropic, mléko, neslazený čaj

Čtvrtek 13. 5. 2021

  • Polévka: dršťková z kuřecích žaludků (A: 1,7,9)
  • Oběd 1: zapečené těstoviny s masem a brokolicí (A: 1,3,7)
  • Příloha: výběr – salát z červené řepy s jablky, s křenem
  • Nápoj: ovocný čaj, Caro – bílá káva (A:1,7), mléko, neslazený čaj

Pátek 14. 5. 2021

  • Polévka: hrachová s opečenou houstičkou (A: 1,7,9)
  • Oběd 1: přírodní vepřový plátek, šťouchané petrželkové brambory (A: 1,7,10)
  • Příloha: výběr – ovocný salát, salát Coleslaw (A:3,7)
  • Nápoj: ovocný s příchutí lesní jahody, ochucené mléko, mléko, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková