Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 4. 4. 2022

  • Polévka: kulajda 1,3,7,9
  • Oběd 1: masová směs s krůtími játry, brambor s pažitkou 1,7,10
  • Oběd 2: kapustový nákyp s masem, brambor s pažitkou 1,3,7
  • Příloha mrkvový salát
  • Nápoj: ovocný s příchutí meruňky, mléko, neslazený čaj

Úterý 5. 4. 2022

  • Polévka: zeleninová s bulgurem 1,7,9
  • Oběd 1: hovězí guláš, houskový knedlík 1,3,7
  • Oběd 2: vepřové výpečky, zelený hrách, okurka 1,10,
  • Příloha: ovoce
  • Nápoj: čaj – zahradní směs, kapučínek A:1,7, neslazený čaj

Středa 6. 4. 2022

  • Polévka: rýžová zahuštěná 1,3,7,9
  • Oběd 1: vepřenky s cibulkou a hořčicí, brambor 1,3,7
  • Oběd:2 pečené brambory s uzeným masíčkem a sýrem 7
  • Příloha: výběr salátů-Coleslaw A:3,7 Carpaccio z červené řepy A:7,8
  • Nápoj: pomerančový, horká čokoláda A:7, neslazený čaj

Čtvrtek 7. 4. 2022

  • Polévka: vývar se zeleninovým kapáním 1,3,7,9
  • Oběd 1: těstoviny s kuřecím masem, sýrovo-špenátová omáčka 1,3,7
  • Oběd 2: lívance s džemem (cukrem a skořicí) 1,3,7
  • Příloha: výběr ovoce
  • Nápoj: čaj se švestkovým sirupem, ochucené mléko,neslazený čaj

Pátek 8. 4. 2022

  • Polévka: italská 1,3,7,9
  • Oběd 1: staročeská krkovička, nastavovaná kaše 1,7,9,10
  • Oběd 2: ledvinky na cibulce, divoká rýže 1,7
  • Příloha: litý koláč s jablky 1,3,7,8
  • Nápoj: čaj s citrónem, kakao A:7, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková