Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 17. 10. 2022

  • Polévka: z hlívy ústřičné 1,7,9
  • Oběd 1: sekaná pečeně, brambor s pažitkou 1,3,7,9
  • Oběd 2: pečené brambory se sýrem, domácí tatarská omáčka 1,3,7,9,10
  • Příloha okurkový salát
  • Nápoj: carotelka-příchuť mrkev+mandarinka, mléko, neslazený čaj

Úterý 18. 10. 2022

  • Polévka: zeleninová s domácím strouháním 1,3,7,9
  • Oběd 1: vepřové výpečky, bramborový knedlík, bílé hlávk.zelí 1,3,7,10
  • Oběd 2: bulgur s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou 1,7
  • Příloha: ovoce
  • Nápoj: čaj se sirupem, kapučínek A:1,7, neslazený čaj

Středa 19. 10. 2022

  • Polévka: selská 1,3,7,9
  • Oběd 1: dušené hovězí maso s hráškem, brambor 1,7,10
  • Oběd:2 bramboráčky s masovou směsí 1,3,7,9
  • Příloha: litý jablkový koláč 1,3,8
  • Nápoj: šípkový čaj, kakao A:7, neslazený čaj

Čtvrtek 20. 10. 2022

  • Polévka: špenátová s bramborem 1,3,7,9
  • Oběd 1: kuře po čínsku, dušená rýže 1,3,6,7,10
  • Oběd 2: šoulet s vepřovým masem, okurka 1, 10
  • Příloha: výběr ovoce
  • Nápoj: ovocný sirup, bílá káva A:1,7, neslazený čaj

Pátek 21. 10. 2022

  • Polévka: hovězí vývar se špaldovými nočky 1,3,7,9
  • Oběd 1: rybí porce v těstíčku, bramborová kaše 1,3,7
  • Oběd 2: těstoviny se smetanovou omáčkou a medvědím česnekem 1,3,7
  • Příloha: zeleninový salát s bylinkovým dresingem 7
  • Nápoj: broskvový, mléčný koktejl – pistácie, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková