Pondělí 14. 11. 2022
- Polévka: z opražené krupice 1,3,7,9
- Oběd 1: zapečené těstoviny s masem a brokolicí 1,3,7
- Oběd 2: lázeňské rybí filé (zapečené-vejce,sýr,paprika), brambor 3,7
- Příloha výběr salátů – z marin.zelí s jablky A:10, z červené řepy s jablky a křenem
- Nápoj: rooibos s medem, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Úterý 15. 11. 2022
- Polévka: hrstková 1,7,9
- Oběd 1: labužnické kuře, bramborová kaše 1,7,10
- Oběd 2: barevné bulgureto (s masem) 1,7
- Příloha: zeleninový salát s tuňákem a dresingem ze zakys.smetany A:4,7
- Nápoj: džus, ochucené mléko, neslazený čaj
Středa 16. 11. 2022
- Polévka: drůbková s tarhoňou 1,7,9
- Oběd 1: boloňské fazole, chléb 1,7,9
- Oběd:2 opečené škubánky (list ledového salátu) 1
- Příloha: 1- ovoce 2- mrkvový salát s kompot.hruškami a citrónem
- Nápoj: ovocný čaj, Caro – káva A:1,7, neslazený čaj
Čtvrtek 17. 11. 2022
- Státní svátek
Pátek 18. 11. 2022
- Polévka: česneková s bramborem a opečeným chlebem 1,9
- Oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
- Oběd 2: vepřová plec na houbách, jasmínová rýže 1,7
- Příloha: výběr ovoce
- Nápoj: čaj se sirupem, mléko, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková