Pondělí 23. 1. 2023
- Polévka: italská s těstovinou 1,7,9
- Oběd 1: přírodní sek.řízek se sýrem a květákem, bramborová kaše 1,3,7
- Oběd 2: špízová směs s drůbežím masem a brambory 7,9
- Příloha výběr – strouhaná karotka s dýní, Tzatziki A:7
- Nápoj: ovocný s příchutí grapefruitu, kakaové granko A:6,7, neslazený čaj
Úterý 24. 1. 2023
- Polévka: risi bisi 7,9
- Oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
- Oběd 2: Na přání: krupicová kaše s čokoládou 1,6,7
- Příloha: 1 – jablko 2 – míchaný kompot
- Nápoj: šípkový čaj, ochucené mléko s příchutí meruňky, neslazený čaj
Středa 25. 1. 2023
- Polévka: fazolová slovenská 1,7,9
- Oběd 1: vepřové maso v mrkvi, brambor 1,3,7
- Oběd 2: rybí koule se zeleninou, brambor s pažitkou 1,3,4,7
- Příloha: ovocný pohárek (výběr příchutí-jahoda,meruňka,čokoláda) 7
- Nápoj: pomerančový džus, mléko, neslazený čaj
Čtvrtek 26. 1. 2023
- Polévka: z vaječné jíšky s droždím 1,7,9
- Oběd 1: kuře po čínsku, dušená rýže 1,3,7,9,10
- Oběd 2: florentínské těstoviny (s list.špenátem), strouhaný sýr 1,7
- Příloha: výběr ovoce
- Nápoj: sirup s červenou řepou a moruší, mléko s příchutí malin, neslazený čaj
Pátek 27. 1. 2023
- Polévka: vývar s petrželkovým kapáním 1,3,7,9
- Oběd 1: plněné bramborové knedlíky, červené hlávkové zelí 1,3,7
- Oběd 2: mořský okouník s nivou a smetanou, brambor s pažitkou 4,7
- Příloha: 1 – výběr ovoce 2 – celerový salát s jablky A:7
- Nápoj: ovocný čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková