Pondělí 20. 2. 2023
- Polévka: bramborová s červenou čočkou 1,7,9
- Oběd 1: frankfurtská vepřová kýta, dušená rýže 1,6,7
- Oběd 2: jablková žemlovka 1,3,7
- Příloha výběr ovoce
- Nápoj: čaj s příchutí lesních plodů, meruňkové mléko, neslazený čaj
Úterý 21. 2. 2023
- Polévka: špenátová s houstičkou 1,3,7,9
- Oběd 1: mletý řízek s celerem, brambor s pažitkou 1,3,7
- Oběd 2: rybí filé se sýrovým přelivem, brambor s pažitkou 7
- Příloha: výběr – míchaný kompot, salát z červené řepy s jablky a křenem
- Nápoj: džus, jogurtový nápoj s příchutí karamelu A:7, neslazený čaj
Středa 22. 2. 2023
- Polévka: vývar s bylinkovými knedlíčky 1,3,7,9
- Oběd 1: pečená krkovička, bretaňské fazole, okurka 1,6,7,9
- Oběd:2 kuře na způsob bažanta, zeleninový kuskus 1,7,10
- Příloha: Na přání – palačinka s džemem 1,3,7
- Nápoj: rooibos s medem, ochucené mléko, neslazený čaj
Čtvrtek 23. 2. 2023
- Polévka: gulášová 1,9
- Oběd 1: selské bramborové šišky, zelí dvou barev 1,3,7,12
- Oběd 2: smažený květák, brambor, domácí tatarská omáčka 1,3,7,9,10
- Příloha: 1 – ovoce 2 – míchaný zeleninový salát
- Nápoj: šípkový čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Pátek 24. 2. 2023
- Polévka: z opražené krupice s vejcem 1,7,9
- Oběd 1: čufty v rajské omáčce, těstovinové vrtulky 1,3,7,9
- Oběd 2: bavorská hovězí roštěná, divoká rýže 1,3,6,7,10
- Příloha: termix 7
- Nápoj: ovocný čaj – lesní plody, mléko, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková