Pondělí 17. 4. 2023
- Polévka: vývar s opraženou krupicí 1,3,7,9
- Oběd 1: vepřový guláš, cibulka, houskový knedlík 1,3,7
- Oběd 2: halušky s kysaným zelím a uzeným masíčkem 1,7
- Příloha jablko
- Nápoj: šípkový čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Úterý 18. 4. 2023
- Polévka: kulajda 1,3,7,9
- Oběd 1: rybí prsty, bramborová kaše 1,7
- Oběd 2: šoulet s vepřovým masem, okurka 1,10,
- Příloha: výběr – tomatový salát, cereálie (s mlékem) 1
- Nápoj: džus, mléko, neslazený čaj
Středa 19. 4. 2023
- Polévka: zeleninová s drožďovými nočky 1,3,7,9
- Oběd 1: znojemské hovězí maso, dušená rýže 1,7,10
- Oběd 2: zapečené gnocchi se třemi druhy sýrů 1,7
- Příloha: pribináček 7
- Nápoj: mandarinkový, jogurtové mléko, neslazený čaj
Čtvrtek 20. 4. 2023
- Polévka: frankfurtská 1,7,9
- Oběd 1: škubánky s tvarohem 1,7
- Oběd 2: masová haše, brambor s pažitkou 1,3,7
- Příloha: 1 – banán 2 – míchaný zeleninový salát
- Nápoj: ovocný čaj s příchutí maliny, ochucené mléko, neslazený čaj
Pátek 21. 4. 2023
- Polévka: hovězí s těstovinovou rýží 1,3,7,9
- Oběd 1: moravský vrabec, slaninový knedlík, dušené hlávkové zelí 1,3,7,12
- Oběd 2: drůbeží masová směs s játry, zeleninový bulgur 1,7,10
- Příloha: výběr ovoce
- Nápoj: voda s citrónem, Caro – bílá káva A:1,7,neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: L. Sadílková