Pondělí 19. 6. 2023
- Polévka: čočková 1,7,9
- Oběd 1: zapečené těstoviny s masem a brokolicí 1,3,7
- Oběd 2: bulgur s Quinou, masem a zeleninou, strouhaný sýr 1,7
- Příloha výběr – okurkový salát, pikantní červená řepa s jablky
- Nápoj: ovocný čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Úterý 20. 6. 2023
- Polévka: frankfurtská 1,7,9
- Oběd 1: přírodní sekaný řízek, šťouchané brambory s petrželkou 1,3,7
- Oběd 2: květákový mozeček, brambor s pažitkou 3,7
- Příloha: strouhaná karotka s dýní
- Nápoj: ovocný s příchutí malin, jogurtový koktejlový nápoj A:7, neslazený čaj
Středa 21. 6. 2023
- Polévka: zeleninová s celerovým kapáním 1,3,7,9
- Oběd 1: vepřová pečeně, slaninový brambor.knedlík, hlávkové zelí 1,3,7,12
- Oběd 2: Na přání – rýžový nákyp s ovocem 3,7
- Příloha: 1 – jablko 2 – hruškový kompot s jahodami
- Nápoj: pomerančový džus, Caro – bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Čtvrtek 22. 6. 2023
- Polévka: kmínová s vejci a krutónky 1,7,9
- Oběd 1: kuřecí steak na másle, bramborová kaše 1,7
- Oběd 2: duš.vepř.maso s česnekem, vařený zelený hrách, okurka 1,7,10,
- Příloha: 1 – celerový salát s jablky a zakys.smetanou A:7 2 – ovoce
- Nápoj: mrkvík, ochucené vanilkové mléko, neslazený čaj
Pátek 23. 6. 2023
- Polévka: vývar se špenátovo-sýrovými nočky 1,3,7,9
- Oběd 1: Na přání – vař.hovězí maso, rajská omáčka, housk. knedlík 1,3,7,9
- Oběd 2: krůtí masová směs (s játry), divoká rýže 1,7,10
- Příloha: meloun
- Nápoj: ovocný čaj, mléko, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: L. Sadílková