Člen Sítě přidružených škol

Florbalový turnaj – chlapci 8. a 9. ročníků

Dne 9. 11. 2023 se chlapci zúčastnili florbalového turnaje v kategorii osmých a devátých tříd. Turnaj se konal na ZŠ Školní. Byli jsme nalosováni do šestičlenné skupiny. Zápasy se hráli 1 x 10 minut hrubého času. Do krajského turnaje postupoval pouze první tým z každé skupiny.  

První zápas pro nás nezačal úplně nejlépe a prohráli jsme 6:0 s Rožmitálem. Druhý zápas jsme porazili ZŠ Jiráskovy Sady 4:2. Třetí zápas jsme hráli s urostlými žáky ze ZŠ Březové Hory a prohráli jsme 7:0. Čtvrtý zápas jsme prohráli proti žákům z Jinec 7:1, kteří skupinu nakonec vyhráli. Poslední zápas jsme hráli proti Březnici, který jsme vyhráli 4:3 a ve skupině jsme se umístili na děleném 3. – 5. místě se čtyřmi body.

Chlapci byli šikovní a všechny jejich zápasy měli sportovního ducha. Chlapci zažili soutěžní atmosféru a zápasy si užili.

Za reprezentaci školy děkujeme: Pitra Tomáš 8.C, Weikert Matěj 8.C, Vršecký Daniel 8.C, Kujal Filip 8.C, Vöröš Vojta 9.C, Pokorný Vítek 9.C, Ševčík Jakub 9.B, Rybák Aleš 8.A, Černoch Mikeš 8.A, Daňhela Lukáš 8.A, Štětina František 8.A a Břicháček Adam 9.B

Florbalový turnaj – chlapci 9. – 8. třídy