Člen Sítě přidružených škol

Florbalový úspěch našich dívek

Ve středu, 15. 11., jsme se s vybranými dívkami ze šestých a sedmých tříd vydaly na ZŠ Školní, kde se konalo okrskové kolo ve florbalu.

Ve skupině jsme narazily hned v úvodu na ZŠ Bratří Čapků, se kterou jsme zpočátku sehrály velmi vyrovnaný zápas. Nicméně jsme soupeři nakonec podlehly 5:3. První prohra holky ale neodradila a do dalších zápasů daly úplně všechno. ZŠ Pod svatou Horou jsme porazily 6:3 a soupeřkám z Rožmitálu jsme nedaly žádnou šanci, vyhrály jsme 5:0. V naší skupině jsme se umístily na krásném 2. místě, a tak nás čekal ještě zápas s vítězem druhé skupiny o postup do okresního kola. Zde jsme narazily na dívky ze ZŠ Školní. Zápas byl velmi vyrovnaný, dokonce jsme na začátku šly do vedení. Nicméně pár našich chybiček se vloudilo a to nás stálo vítězství. Nakonec jsme prohrály 3:1.

Celkově jsme ale skončily na krásném 3. místě. Holky bojovaly, jak jen to šlo, do každého zápasu daly úplně všechno, navzájem se podporovaly a každým zápasem se zlepšovaly. Za to jim patří veliké DÍKY.

Za vynikající reprezentaci školy děkujeme těmto dívkám:
Adéla Křenková, Julie Krešová, Petra Kubová, Beáta Bělková, Karolína Šokurová, Lucie Lieblichová, Alena Husáková, Klaudie Pavlíková, Kristýna Čejková, Natálie Kopičková a Alla Spaščuk.

Mgr. Natálie Purkartová

Florbalový úspěch našich dívek