Člen Sítě přidružených škol

Čeps Cup 2023 – okresní kolo ve florbale

Úspěch týmu chlapců v kategorii 1. – 5. třída: 2. místo

Ve středu 13. 12. 2023 v brzkých ranních hodinách vyrazila parta mladých florbalistů z naší školy na okresní kolo soutěže Čeps Cup 2023, která se konala ve sportovní hale na Dobříši. Výprava pod dohledem Mgr. Radky Bechtoldové byla složena od nejmenších talentů ze 3. tříd až po zkušené borce z tříd 5..

Po rozcvičení a taktické poradě, kdy v týmu vládla pohoda i nadšení, dobrá nálada a bojovnost se chlapci pustili do prvního zápasu. V něm se perfektně sehráli a v dalším zápase překonali tým favoritů z Březových Hor, což bylo velkým překvapením a úspěchem. Chlapci prohráli v turnaji jediný zápas a to se ZŠ Bratří Čapků a umístili se tak na krásném 2. místě.

K úspěchu gratulujeme všem chlapcům, kteří nastoupili v dresu naší školy a dali do turnaje vše, co umí. Děkujeme za podporu tatínka našeho gólmana Davida Procházky a také děkujeme organizátorům, že před nás staví tak hezké výzvy.

Chlapci zažili úžasný týmový úspěch a toto jsou velké momenty, které mohou inspirovat a motivovat nás všechny, žáky, rodiče i kantory.

Děkujeme za skvělou reprezentaci! 🙂

Hráči:

Antonín Koudela, Nikos Dalas, Tobiáš Miriťuk, Nathanael Levanti, Matěj Tomášek, Antonín Suchopár, David Procházka, Jan Vácha, Tadeáš Koudela, Daniel Koudela

Mgr. Radka Bechtoldová

Čeps Cup 2023 - okresní kolo ve florbale