Člen Sítě přidružených škol

Aktualizováno dne 18. 6. 2024.

„AED, neboli automatický defibrilátor, je přístroj, který dokáže zachránit lidský život. Z tohoto důvodu je to rozhodně dobrá investice,“ říká MUDr. Jaroslav Machovský, primář ZZS okresu Příbram. Cílem projektu, který vám má přiblížit následující video spot, je dostat tento přístroj, s nímž dokáže v kritické situaci pomoci postiženému i úplný laik, do každé základní školy.

Pokud se podaří přístroj AED pro školu získat, speciálně proškolený tým v čele se strážnicí Městské policie Příbram Alexandrou Nehézovou zajistí postupné zaškolení všech žáků i pedagogů.

Co je pro získání přístroje AED udělat? Máte-li v okolí například nějakou firmu, která by byla ochotná AED pro školu zakoupit, zkuste ji oslovit a předejte jí kontakt na paní velitelku městské policie, JUDr. Jaroslavu Vodičkovou – mestska.policie@pribram.eu, která již vyřídí vše potřebné ohledně koupě správného přístroje či darování finanční částky pro jejich zakoupení.

Děkujeme!

"AED, neboli automatický defibrilátor, je přístroj, který dokáže zachránit lidský život. Z tohoto důvodu je to rozhodně dobrá investice," říká MUDr. Jaroslav Machovský, primář ZZS okresu Příbram. - Aktualizováno dne 18. 6. 2024.
Přístroj AED do každé školy