Pondělí 13. 3. 2023
- Polévka: vývar s celerovým kapáním 1,3,7,9
- Oběd 1: vepřová plec na paprice, dušená rýže 1,7
- Oběd 2: jarní zeleninový salát s rybím masem, opeč.bagetka, dip 1,4,7
- Příloha jablko
- Nápoj: hroznový s kiwi, ochucené mléko s příchutí jahody, neslazený čaj
Úterý 14. 3. 2023
- Polévka: hrachová s mlékem 1,7,9
- Oběd 1: kuřecí prsa v bylinkové marinádě, petrželkové brambory 1,7
- Oběd 2: zapečené brambory s masem a smetanou 7
- Příloha: výběr salátů – Coleslaw A:3,7, zelný s jablky a koprem
- Nápoj: jablečný s Echynaceou, kakaové granko A:7, neslazený čaj
Středa 15. 3. 2023
- Polévka: risi bisi 9
- Oběd 1: boloňské špagety, strouhaný sýr 1,3,7,9
- Oběd:2 vepřové výpečky, vařený zelený hrách, okurka 10,7
- Příloha: výběr-ovocné pyré se skořicovými pecičkami A:6,7, ovoce
- Nápoj: šípkový čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Čtvrtek 16. 3. 2023
- Polévka: pórková s houstičkou 1,7,9
- Oběd 1: treska se sýrem, bramborová kaše 1,3,4,7
- Oběd 2: vařené hovězí maso, fazolky na smetaně, brambor 1,7
- Příloha: 1 – salát z červené řepy s broskvemi A:7 2 – jablko
- Nápoj: citronáda, mléko, neslazený čaj
Pátek 17. 3. 2023
- Polévka: bramborový krém 1,7,9
- Oběd 1: fazolový hrnec, chléb 1,6,7,9
- Oběd 2: těstovinové copánky po uhlířsku 1,3,7
- Příloha: výběr ovoce
- Nápoj: čaj s příchutí divoké višně, Caro – bílá káva A:1,7, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková