Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 20. 3. 2023

  • Polévka: vývar s krupicovo-mrkvovými nočky 1,3,7,9
  • Oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
  • Oběd 2: špecle s kuřecím masem a sýrovou omáčkou 1,3,7
  • Příloha jablko
  • Nápoj: šípkový čaj, bílá káva A:1,7, neslazený čaj

Úterý 21. 3. 2023

  • Polévka: květáková s brokolicí 1,3,7,9
  • Oběd 1: protýkaná vepřová kýta, nastavovaná kaše 1,7,10
  • Oběd 2: Na přání – francouzské brambory 3,7
  • Příloha: ledový salát
  • Nápoj: s příchutí manga, ochucené mléko-mandarinka, neslazený čaj

Středa 22. 3. 2023

  • Polévka: drůbeží vývar s těstovinou 1,3,9
  • Oběd 1: rizoto s masem, zeleninou a sýrem 1,7,9
  • Oběd:2 Na přání – boloňské lasagne 1,3,6,7,9
  • Příloha: 1 – salát z marinovaného zelí s jablky A:10 2 – ovoce
  • Nápoj: rooibos s medem, Caro – bílá káva A:1,7, neslazený čaj

Čtvrtek 23. 3. 2023

  • Polévka: fazolová slovenská 1,7,9
  • Oběd 1: zbojnické hovězí maso, brambor, špenát 1,3,7
  • Oběd 2: rybí karbanátek, bramborová kaše 1,3,7
  • Příloha: 1 – jablko 2 – tomatový salát s Cottagem A:7
  • Nápoj: voda s citrónem, vanilkové mléko, neslazený čaj

Pátek 24. 3. 2023

  • Polévka: zeleninová s rýží a vejcem 1,3,7,9
  • Oběd 1: vepř.pečeně, bramborový slaninový knedlík, hlávkové zelí 1,3,7,10,12
  • Oběd 2: těstovinové řezance s nivou, žampióny a bazalkou 1,3,7
  • Příloha: výběr ovoce
  • Nápoj: čaj s příchutí malin, mléko, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková