Pondělí 19. 4. 2021
- Polévka: žampiónová (A: 1,7,9)
- Oběd 1: bulgur se zeleninou a drůbežím masem, strouhaný sýr (A: 1,6,7,9)
- Příloha salát z červené řepy s jablky
- Nápoj: s příchutí manga, bílá káva (A:1,7), mléko, neslazený čaj
Úterý 20. 4. 2021
- Polévka: italská (A: 1,3,7,9)
- Oběd 1: vepřové maso v mrkvi, brambor (A: 1,7)
- Příloha: ovocné pyré se skořicovým cini minis (A: 1,7)
- Nápoj: hroznový s kiwi, ochucené kokosové mléko, mléko, neslazený čaj
Středa 21. 4. 2021
- Polévka: česneková s bramborem (A: 7,9)
- Oběd 1: svíčková na smetaně, brusinky, houskový knedlík (A: 1,3,7,9,10)
- Příloha: jablko
- Nápoj: ovocný čaj, mléko, neslazený čaj
Čtvrtek 22. 4. 2021
- Polévka: pórková s vejci a opečenou houstičkou (A: 1,7,9)
- Oběd 1: holandský řízek, bramborová kaše (A: 1,3,7)
- Příloha: tomatový salát
- Nápoj: tropic, mléko, neslazený čaj
Pátek 23. 4. 2021
- Polévka: slepičí s barevnými kačenkami (A: 1,3,7,9)
- Oběd 1: uzená vařená krkovička, čočka na cibulce (A: 1,7)
- Příloha: piškotová hnízda s broskvemi (A: 1,3,7)
- Nápoj: ovocný čaj, horká čokoláda (A:7), mléko, neslazený čaj
Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková