Člen Sítě přidružených škol

Pondělí 19. 4. 2021

  • Polévka: žampiónová (A: 1,7,9)
  • Oběd 1: bulgur se zeleninou a drůbežím masem, strouhaný sýr (A: 1,6,7,9)
  • Příloha salát z červené řepy s jablky
  • Nápoj: s příchutí manga, bílá káva (A:1,7), mléko, neslazený čaj

Úterý 20. 4. 2021

  • Polévka: italská (A: 1,3,7,9)
  • Oběd 1: vepřové maso v mrkvi, brambor (A: 1,7)
  • Příloha: ovocné pyré se skořicovým cini minis (A: 1,7)
  • Nápoj: hroznový s kiwi, ochucené kokosové mléko, mléko, neslazený čaj

Středa 21. 4. 2021

  • Polévka: česneková s bramborem (A: 7,9)
  • Oběd 1: svíčková na smetaně, brusinky, houskový knedlík (A: 1,3,7,9,10)
  • Příloha: jablko
  • Nápoj: ovocný čaj, mléko, neslazený čaj

Čtvrtek 22. 4. 2021

  • Polévka: pórková s vejci a opečenou houstičkou (A: 1,7,9)
  • Oběd 1: holandský řízek, bramborová kaše (A: 1,3,7)
  • Příloha: tomatový salát
  • Nápoj: tropic, mléko, neslazený čaj

Pátek 23. 4. 2021

  • Polévka: slepičí s barevnými kačenkami (A: 1,3,7,9)
  • Oběd 1: uzená vařená krkovička, čočka na cibulce (A: 1,7)
  • Příloha: piškotová hnízda s broskvemi (A: 1,3,7)
  • Nápoj: ovocný čaj, horká čokoláda (A:7), mléko, neslazený čaj

Pokrmy jsou určeny k přímé spotřebě bez skladování.
Zhotovil: kolektiv kuchařek
Sestavila: B. Růžičková