Člen Sítě přidružených škol

Seznam kandidátů na členství v ŠR z řad zákonných zástupců žáků

Aktualizováno 13. 5. 2024 – medailonky uchazečů viz níže.

Na základě Volebního řádu školské rady ze dne 20. 9. 2021 zveřejňuje přípravný výbor pro volby členů školské rady seznam kandidátů na členství ve školské radě z řad zákonných zástupců žáků:

  • Kandidát č. 1: Volfová Kateřina
  • Kandidát č. 2: Havelková Eva

Volby se budou konat dne 27. 5. 2024 v době od 6:00 do 7:00 a od 16:00 do 18:00 hod. ve vestibulu školy.

Ing. Hana Vandělíková, předsedkyně přípravného výboru


„Dobrý den, jmenuji se Kateřina Volfová. Vystudovala jsem sociální práci, které se věnuji dlouhá léta i pracovně. Aktuálně působím na pozici projektové manažerky sociálních služeb v neziskové organizaci, která se zaměřuje na pomoc dětem i dospělým ze sociálně znevýhodněného prostředí a na pomoc lidem, kteří se potýkají s dluhy.

Mám jednu dceru, která aktuálně navštěvuje ZŠ 28.října. Vzdělávání dětí nyní prochází velkou proměnou a já jsem ráda, že mám příležitost potkávat se s pedagogy, kteří jsou otevřeni změnám, diskuzi a umí naslouchat potřebám dětí i rodičů.“

– Kateřina Volfová

„Dobrý den, jmenuji se Eva Havelková a jsem matkou dvou dětí, z nichž jedno již navštěvuje ZŠ 28. října a druhé se stane jejím žáčkem od září. Vystudovala jsem sociální služby a poté obor finanční a ekonomické poradenství a dále obor cestovního ruchu. Život mě zavál zpět do sociálních služeb a momentálně pracuji jako sociální pracovnice v příbramské neziskové organizaci, která poskytuje péči lidem s postižením.  

Se školou jsme velmi spokojeni, a proto bych se ráda více zapojila do jejího „života“ a pokusila jsem se být platnou členkou školské rady při ZŠ 28. října.“

– Eva Havelková