Člen Sítě přidružených škol

Dne 19. 3. 2024 jsme se vydali s našimi chlapci ze 4. a 5. tříd na okresní kolo ve vybíjené, které se letos konalo na ZŠ pod Svatou Horou. Turnaje se zúčastnilo rekordních 15 družstev
a losovalo se do tří skupin. Naše družstvo se utkalo celkem se čtyřmi soupeři. I přes veškerou snahu, kterou kluci předvedli, se jim nepodařilo postoupit ze skupiny. Nicméně si všichni turnaj užili, předvedli skvělé výkony, spolupracovali a hlavně hráli fair play.

Družstvo hrálo ve složení: Byrak Maksym, Dvořák Michal, Horký Štěpán, Kdolský Jan, Levanti Nathanel Aiden, Mlynařík Přemysl, Rusnak Roman, Solnička Ondřej, Soukup Sebastián, Sztacho Matěj, Tomášek Matěj, Vácha Jan a Vondrášek Jakub.

Hned den poté, tedy 20. 3. 2024, jsme se na stejné místo vydali s našimi dívkami, taktéž ze 4. a 5. tříd. Turnaje se zúčastnilo celkem 9 družstev a týmy se rozdělily do dvou skupin. Naše družstvo se ve skupině utkalo se čtyřmi soupeři: ZŠ Pod Svatou Horou, 1. ZŠ Dobříš, ZŠ Nečín a ZŠ Březnice. Dívky předvedly skvělou hru, ale soupeřky byly bohužel silnější. Z naší skupiny dokázaly dívky porazit ZŠ Nečín a jen těsně jim unikla výhra nad ZŠ Dobříš. Ze skupiny tedy naše dívky nepostoupily, nadšení ovšem neztratily. Z turnaje si přivezly 8. místo. Celkově se celý turnaj nesl v přátelském duchu a fair play. Naše dívky se s každým odehraným zápasem zlepšovaly, bojovaly a tvořily dobře sehraný tým. 

Naši školu reprezentovaly: Dědinová Anna, Drdová Natálie, Huňová Sofie, Kusá Eliška, Peková Eliška, Prchlíková Karolína, Sýbková Valentýna, Šedivá Alžběta, Šustrová Anna, Trávníčková Elen, Trojáková Natálie a Veselá Monika.

Mgr. Purkartová Natálie, Bc. Peterka Tadeáš

Vybíjená 4. – 5. tříd